Nep Cyberpunk 2077 bèta e-mails in omloop

  De release van Cyberpunk 2077 kruipt steeds dichterbij. Vaak komt er voor de release een bèta voorbij en dat lijkt voor sommigen nu ook te gebeuren bij Cyberpunk 2077. CD Projekt Red waarschuwt iedereen nu dat deze bèta-uitnodigingen die via e-mails gestuurd worden nep zijn.

  Via een tweet liet CD Projekt Red weten dat er valse uitnodigingen voor en Cyberpunk 2077 bèta in omloop zijn. De uitnodigingen om de game in een bèta te testen worden volgens de ontwikkelaar naar particulieren én naar ontwikkelaars gestuurd in e-mails. Deze mails beloven de ontvanger snel aan de slag te kunnen gaan met de game en dat is voor iedereen die al even zit te wachten natuurlijk erg interessant. Alleen is het een scam volgens CD Projekt Red.

  De ontwikkelaar laat weten nooit mails te sturen vanaf een ander mailadres dat op iets anders eindigt dan @cdprojektred.com. Hieraan zou iedereen moeten kunnen zien dat de bèta-uitnodiging nep is. Dit geldt ook als de uitnodiging via een PR- of marketingbureau gestuurd is.

  Cyberpunk 2077 krijgt geen bèta

  Verder meldt de ontwikkelaar dat Cyberpunk 2077 geen bèta zal krijgen. Dit vertelt de ontwikkelaar als reactie op een vraag van een gamers die popelt om met de game aan de slag te gaan. De Cyberpunk 2077 ontwikkelaar heeft een tijd geleden wel een aantal journalisten toegang gegeven tot een vroege versie van de game. Hiermee konden zij een deel van de game spelen om zo een preview oordeel te vormen.

  Daarnaast onthulde CD Projekt Red een aantal toffe features van de komende game in de Night City Wire stream die als subtitel Episode 1 kreeg. Daarmee duidt de ontwikkelaar aan dat er wellicht nog meer nieuws rondom de game onthuld gaat worden in een mogelijke episode 2. Hiervan werd een paar weken geleden aangegeven dat deze er ook daadwerkelijk komt, maar wanneer werd hierbij niet gemeld.

  Cyberpunk 2077 komt op 19 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.