Marvel gooit nieuwe serie helemaal om

News
vrijdag, 30 september 2022 om 11:30
marvelf1667037119
Veel personages die in eerdere Marvel-films wat meer op de achtergrond waren krijgen tegenwoordig een eigen Disney+ serie. Maar dat blijkt voor één bekende held niet de juiste insteek. Marvel gooit de serie dan ook grondig om en maakt er een film van, zo meldt The Hollywood Reporter.
James Rhodes/War Machine, de beste vriend van wijlen Tony Stark zou ergens in de komende jaren een eigen Disney+ serie krijgen. Zoals in de meeste gevallen zou het gaan om een serie van zes afleveringen, genaamd Armor Wars. Maar volgens bronnen van The Hollywood Reporter moet Marvel nu concluderen dat het verhaal dat men wil vertellen beter geschikt is voor een film.
De meeste mensen waarvan bekend was dat ze betrokken waren bij de serie blijven betrokken bij de film. Zo blijft Don Cheadle aan om War Machine te spelen. De serie zou geschreven worden door Yassir Lester en ook hij blijft aan voor de film.

Wanneer is de release van de Armor Wars film?

Het is momenteel niet bekend wat deze omslag betekent voor de release van de film. De serie had volgend jaar in productie moeten gaan, maar het is goed mogelijk dat dat verandert nu het een film is. Als het goed is verschijnt de film gewoon in de bioscoop, maar wanneer precies is nog de vraag.
Intussen kunnen we War Machine wel in andere projecten verwachten. Volgend jaar zien we hem in de serie Secret Wars, die ook een hoofdrol heeft voor Nick Fury. Een rolletje in Ironheart lijkt voor War Machine ook niet onwaarschijnlijk, al is dat niet bevestigd.

Populair Nieuws