Reageer en Win: Bioscoopkaartjes voor Smile!

Article
vrijdag, 30 september 2022 om 17:30
smile st 1 jpg sd high copyright 2022 paramount pictures all rights reservedf1663662177
De nachten worden langer en het kwik daalt. Dat betekent dat het weer tijd is voor de herfst en dus komt ook Halloween er weer aan. In de Reageer en Win is het ook tijd om te griezelen, want deze week geven we bioscoopkaartjes voor Smile weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we abonnementen voor E-Grounds weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
Er zijn alleen geen aanmeldingen voor de prijs geweest. Ben je een e-sports-fan en wil je graag nog een abonnement hebben? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]!

Reageer en Win - Smile

Wanneer de nachten langer worden, de temperatuur sterk daalt en de lucht donker kleurt, dan kan het maar twee dingen betekenen: het is tijd voor herfst én Halloween. Het seizoen voor griezelige films is dan ook van start gegaan, met deze week de release van de nieuwe horrorfilm Smile.
In Smile krijgt Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) een patiënt in haar praktijk die zorgt voor een bizar en traumatisch incident. Daarna krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl angst langzaam maar zeker de overhand neemt, moet Rose haar verleden onder ogen komen.
Kan je niet wachten om lekker te griezelen in de bioscoop met Smile? Dan hebben we goed nieuws voor je! We geven deze week in de Reageer en Win namelijk 5x twee bioscoopkaartjes weg voor Smile!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
smile ps 2 jpg sd high copyright 2022 paramount pictures all rights reserved 1f1664548525

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws