LEGO-set onthult enorme Marvel-spoiler

News
donderdag, 22 september 2022 om 13:30
black panther wakanda forever 2022f1654111037
Marvel houdt niet zo van spoilers en had rondom de release van Avengers Endgame zelfs een soort campagne om kijkers aan te sporen hun mond te houden. Maar veel grote spoilers komen juist van Marvel zelf, vaak via merchandise. Nu heeft een LEGO-set namelijk schijnbaar iets belangrijks onthuld over Black Panther: Wakanda Forever.
In 2020 overleed Chadwick Boseman, de acteur die T’Challa/Black Panther speelde in het MCU. Sindsdien hebben we zijn stem nog mogen horen in What If…? maar in het vervolg op Black Panther kruipt een ander personage in het kostuum van de held. Tot dusver heeft Marvel alleen altijd geheim gehouden wie dat zal zijn.
Maar het geheim lijkt nu naar buiten te zijn gekomen via een LEGO-set. Het wil nog wel eens voorkomen dat er foto’s van een set opduiken voordat deze worden vrijgegeven door LEGO en dat is ook gebeurd met een set rondom Black Panther: Wakanda Forever. In deze set is Black Panther als minifiguur aanwezig en op de achterkant van de doos is het masker van de superheld af. Foto's werden gedeeld op Instagram.
Onder het masker blijkt deze Black Panther Shuri te zijn. Zij is de zus van T’Challa en werd al vaker opgeworpen als een mogelijke vervangende Black Panther. Shuri neemt ook een zeer prominente plek in op de box-art van de LEGO-set, wat doet vermoeden dat zij de hoofdrol heeft in de aankomende film.

Wanneer is de release van Black Panther: Wakanda Forever?

Wakanda Forever is vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen te zien. Rond die tijd zullen we ongetwijfeld zeker weten of Shuri de nieuwe Black Panther is. Wakanda Forever sluit de huidige fase van het MCU af: in 2023 begint fase 5.