Marvel-ster lijkt rol in Daredevil: Born Again te bevestigen

News
woensdag, 13 maart 2024 om 11:00
thepunisherf1581611421
Daredevil krijgt na vele jaren weer een eigen serie. Veel van de cast van de Netflix-serie komt daarin terug. Nu lijkt ook een van de andere helden van Netflix’ Marvel-series te hinten naar zijn terugkeer.
Niet al te lang geleden voegde Marvel de series van Netflix toe aan de officiële MCU-tijdlijn. Dat bijvoorbeeld Daredevil en Kingpin in het MCU bestaan was toen al bekend, maar het blijkt nu dus dat ook personages als Jessica Jones en The Punisher in het MCU terug kunnen komen. Vorig jaar waren er zelfs al berichten dat Jon Bernthal The Punisher weer zou spelen in Daredevil: Born Again.
Hoewel die berichten van een betrouwbare bron kwamen, zijn ze nooit bevestigd door Bernthal of Marvel. Maar fans denken nu dat Bernthal een hint geeft via Instagram, door een foto te plaatsen van een boek met de naam “One Batch, Two Batch”. Fans zullen dat herkennen als de titel van het favoriete boek van Punishers dochter en de tekst die Punisher zegt voor hij iemand doodt.

Jon Bernthal terug als Punisher in Daredevil?

Voor velen is dit dan ook een duidelijke tease dat Bernthal inderdaad zijn Marvel-rol weer oppakt. Mogelijk betekent het dat hij scènes voor Daredevil: Born Again aan het schieten is. Sommige fans speculeren zelfs dat The Punisher opnieuw een eigen serie krijgt.
Het is momenteel nog onbekend wanneer Daredevil: Born Again op Disney+ verschijnt, maar het zal niet eerder zijn dan 2025. Vorig jaar liep de serie wat vertraging op door een staking, waarna de top van Marvel besloot het hele project op de schop te gooien. Momenteel zijn de opnames voor de serie nog in volle gang.