F1 Manager 24 krijgt eindelijk modus waar fans al lang om vragen

News
woensdag, 13 maart 2024 om 10:30
f1 manager 24f1710321437
Liefhebbers van de Formule 1 kunnen binnenkort weer aan de slag met een nieuwe game. F1 Manager 24 is namelijk officieel aangekondigd, inclusief een nieuwe modus waar fans al lang om vragen.
Bij Formule 1 denken fans al snel aan het rijden in snelle auto’s, maar er komt veel meer kijken bij de sport dan alleen het racen zelf. Die andere aspecten van de koningsklasse van de motorsport komen naar voren in de manager games van Frontier Developments, waar nu de nieuwste van is aangekondigd: F1 Manager 24.
Zoals gebruikelijk met sportgames die een jaarlijkse release hebben, kunnen spelers aan de slag met de nieuwe auto’s, namen en liveries van de teams, maar daar blijft het niet bij. F1 Manager 24 krijgt namelijk eindelijk Create A Team.
Met de feature hoeven spelers niet aan te sluiten bij een bestaand team in de Formule 1, maar kunnen ze hun eigen team maken en kijken in hoeverre ze kunnen opboksen tegen Red Bull Racing. Je zou zelfs je eigen Andretti team kunnen maken, dat kan de FOM deze keer niet tegenhouden.

Alle zaken draaiende houden

Hoewel je in F1 Manager 24, in tegenstelling tot het aankomende F1 24 van EA Sports en Codemasters, niet zelf in de auto stapt, is er genoeg om je mee bezig te houden tijdens een seizoen. Als manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de auto, moet je coureurs en sponsors tevreden houden en moet je zelfs races regisseren. Tijdens een Grand Prix stap je namelijk in de rol van Race Engineer.
F1 Manager 24 komt deze zomer uit voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.