Marvel films krijgen extra dimensie door Disney+

News
vrijdag, 06 januari 2023 om 19:00
2022 11 21 black panther wakanda foreverf1673006246
Marvel-films als Black Panther: Wakanda Forever, Avengers: Endgame, Thor: Love & Thunder en nog meer, zullen binnenkort te beleven zijn alsof je in een IMAX-zaal zit. Gewoon via Disney+!

Nog een stap verder

De implementatie van ‘IMAX Enhanced’ begon in november 2021 op Disney+. Het begon allemaal visueel door de IMAX-aspect ratio toe te voegen als optie bij best veel Marvel-films. Dit jaar gaat het nog een stap verder.
Gebruikers met de juiste apparatuur kunnen dit jaar extra genieten van de geluidskwaliteit van IMAX (DTS Sound). Vikram Arumili, Senior Vice Prresident en General Manager, Streaming en Consumer Technology, IMAX Corporation zei het volgende over de implementatie:
“We verheugen ons erop om het publiek een nog grotere filmervaring in huis en daarbuiten te bieden terwijl we de volgende fase van IMAX Enhanced op Disney+ uitrollen. We kunnen niet wachten tot fans meer van onze geavanceerde, ongeëvenaarde visuele en geluidsverbeteringen in de hele IMAX Enhanced-collectie op Disney+ zullen ervaren, met binnenkort meer titels.”
Het vervolg op het ambitieuze Marvel-project Black Panther scoorde al goed in de bioscopen maar nu heeft de hit ook een releasedatum op Disney+.
In het langverwachte vervolg op de populaire film Black Panther zien we hoe de bondgenoten van de overleden T’Challa (Chadwick Boseman) omgaan met het verlies van hun leider tijdens een heftige machtsstrijd.
Per 1 februari zal Black Panther: Wakanda Forever op Disney+ te zien zijn met IMAX-aspect ratio. Wanneer het DTS-geluid precies beschikbaar wordt, is nog niet bekend.

Populair Nieuws