Sony heeft nóg een Spider-Man 2 PS5-bundel aangekondigd

News
dinsdag, 03 oktober 2023 om 10:30
marvels spider man 2f1696319930
Eerder heeft Sony een speciale PlayStation 5 uit de doeken gedaan voor Marvel’s Spider-Man 2. Nu komt het bedrijf met nóg een PS5-bundel voor de game.
Het is geen geheim dat Marvel’s Spider-Man 2 één van de belangrijkste releases wordt voor Sony dit jaar. Het vorige deel was een groot succes en de uitgever zet daarom vol in op de nieuwste titel van Insomniac Games.
Op 20 oktober komt namelijk niet alleen Marvel’s Spider-Man 2 uit, maar ook een speciale PS5-bundel. Dat heeft Sony aangekondigd via Twitter. In het pakket zit een standaard versie van de PlayStation, een DualSense-controller en een digitale versie van de game.

PS5 in Spider-Man-stijl

De bundel is dus niet zo aangepast als de speciale PlayStation 5 die eerder is gelanceerd door Sony. Daar zit namelijk niet alleen de game en de console in, maar het design van het apparaat is helemaal aangepast in de stijl van Spider-Man. Dat geldt ook voor de DualSense-controller.
Als je al een PlayStation 5 hebt en je console ook graag wil omtoveren naar de speciale editie, dan is dat mogelijk. Het is namelijk een optie om Spider-Man 2 console covers te kopen bij Sony. De speciale DualSense-controller is ook los te bestellen in de PlayStation Direct Store.