Indiana Jones 5 cast met twee acteurs uitgebreid

News
maandag, 17 mei 2021 om 8:00
indiana jones and the kingdom of the crystal skullf1623166736
Na jaren in een vroeg stadium van ontwikkeling vast te hebben gezeten zet Indiana Jones 5 de laatste tijd grote stappen. Onlangs werden de eerste paar leden van de cast (buiten Harrison Ford) bekend. Nu voegen zich daar nog twee acteurs bij.
Volgens Deadline sluiten Boyd Holbrook en Shaunette Renée Wilson zich aan bij de cast van Indiana Jones 5. Details over Indiana Jones 5 zijn nog schaars en het is dan ook nog onbekend wat voor rollen de twee krijgen. Ook de plot van de film is nog eenr raadsel, al zijn daar wat geruchten over.

Wie zijn de nieuwe Indiana Jones 5 acteurs?

Boyd Holbrook heb je mogelijk gezien in Narcos, of als de schurk Donald Pierce in Logan. Shaunette Renée Wilson heeft een wat kortere lijst eerder werk. Ze speelde een hoofdrol in de ziekenhuisserie The Resident en was lid van de Dora Milaje in flashback-scènes in Black Panther.

Grote namen in Indiana Jones 5 cast

Ondanks dat er in korte tijd aardig wat namen naar buiten zijn gekomen is de bekende cast voor Indiana Jones 5 nog niet heel groot. Desondanks kunnen we al zeggen dat Holbrook en Wilson zich bij een aantal grote namen voegen. Naast Harrison Ford hebben bijvoorbeeld ook Mads Mikkelsen en Phoebe Waller-Bridge rollen in de film. Ook hun personages zijn nog onbekend.
Daarnaast verzorgt John Williams muziek voor de film en dient Steven Spielberg als uitvoerend producent. De film wordt geregisseerd door James Mangold. Hij is net als Boyd Holbrook bekend van Logan.

Populair Nieuws