Marvel-schurk Thanos kan terugkeren in MCU

News
vrijdag, 12 november 2021 om 19:00
Thanos zal mogelijk kunnen terugkeren in de MCU. In The Eternals worden we namelijk geïntroduceerd aan zijn broer, Eros.
Volgens Kaz Fipro, scenarioschrijver zal Thanos weer terug kunnen keren in Eternals 2 of 3. Hoewel het eerste deel de Mad Titan niet bevat, aangezien hij ten onder is gegaan in Avengers: Endgame, worden we wel geïntroduceerd aan zijn broer, Eros.
Nu er een nieuw familielid is geïntroduceerd in de MCU, lijkt het erop dat Thanos op een bepaald moment weer zal terugkeren in een verhaallijn van Eros. Gezien zijn dood zal dit mogelijk kunnen gebeuren in de vorm van een flashback.
Hoewel flashbacks de meest waarschijnlijke optie is om Thanos te laten terugkeren in Eternals, kan hij ook nog terugkeren door tijdreizen of een andere methode. Thanos is namelijk twee keer gedood in Endgame.
Er is nog niet veel bekend over het personage Eros. Hij is de god van liefde en word gespeeld door Harry Styles. In de strips staat Eros ook bekend als Starfox, een lid van The Eternals. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat we de dynamiek tussen Eros en Thanos gaan ontdekken in een nieuwe Eternals film.
The Eternals is sinds 3 november te zien in Nederland en is geregisseerd door Chloé Zhao. In de film spelen onder meer kit Harrington, Angelina Jolie, Salma Hayek en Gemma Chan.