Harry Styles heeft opvallende rol in Marvel´s The Eternals

News
woensdag, 20 oktober 2021 om 11:30
eternalsf1631876527
De bekende zanger Harry Styles heeft een rol te pakken in Marvel's The Eternals. Styles heeft een opvallende rol te pakken die in connectie staat met Thanos.
Let op: dit artikel bevat spoilers over Marvel's The Eternals!
Volgens journalist Matt Donnelly zal Harry Styles te zien zijn in The Eternals, dit meldde hij op Twitter na het zien van de première. De zanger zal in de end-credit scenes worden gezien en zal Eros, de broer van Thanos, spelen in de film. Op zijn iMDB-pagina staat de film nu ook vermeld.
Er zijn nog niet veel details bekend over zijn personage. Eros is de god van liefde, en dus de broer van Thanos. In de strips is Eros ook bekend als Starfox en is hij lid van The Eternals. Het kan dus zomaar zijn dat we hem in nog meer films kunnen zien schitteren als Marvel-held.

Harry Styles duikt eindelijk op in het MCU

Er waren al sinds 2020 geruchten dat Harry in de MCU zal verschijnen. Er werd toen via Twitter gedeeld dat Styles in een 'Marvel-film zal spelen waar niemand iets van weet'. Nu blijken de geruchten waar te zijn en kunnen we van hem genieten op het witte doek.
De 27-jarige zanger maakte in 2017 zijn eerste filmdebuut in de oorlogsfilm Dunkirk. Verder zal Styles in Don't Worry Darling en My Policeman spelen, die beiden staan gepland voor 2022. Of zijn personage zal terugkeren in andere Marvel films of misschien wel series, is nog onbekend, maar gezien de strategie van de Marvel lijkt dat bijna een zekerheidje.
The Eternals is vanaf 3 november te zien in Nederland, en is geregisseerd door Chloé Zhao. In de film spelen onder meer Angelina Jolie, Kit Harrington, Salma Hayek en Gemma Chan. De film speelt zich al na de gebeurtenissen van Avengers: Engame en zal zich bevinden in Phase 4 van de MCU.

Populair Nieuws