Twee exclusieve games voor Xbox zijn gelekt

News
zaterdag, 13 november 2021 om 8:00
xbox series xf1637772091
Er zijn details gelekt van twee Xbox exclusive games die worden gemaakt door Obsidian Entertainment en Compulsion Games. De games hebben nog geen officiële namen, maar hebben de codenamen Project ‘Midnight’ en Pentiment.
Volgens Windows Central zijn er twee Xbox exclusives gelekt. De games worden ontwikkeld door Compulsion Games en Obsidian Entertainment.
De Xbox-game van Compulsion zou een third-person actiegame zijn die zich afspeelt in een duistere fantasiewereld. De inspiratie van de game zal komen uit het zuiden van de Verenigde Staten en een ‘coming of age’ verhaal vertellen. Er is ook al wat concept art gelekt, hierop zie je een vrouw met een vlecht. Verder toont de artwork een hybride vogel genaamd een harpy, die RPG-fans uit welke meer games zullen kennen, en een nest. Dit nest kan mogelijk van de harpy zijn. De game zal een singleplayer game worden en voorlopig niet officieel onthuld worden voor het grote publiek.

Xbox exclusive lanceert mogelijk al in 2022

De game van Obsidian Entertainment heeft nu de codenaam Pentiment. De game draait naar verluidt om een moordmysterie in de 16e eeuw. De spelers moeten op onderzoek uitgaan om de verdachte aan te wijzen, maar alle beschuldigingen hebben een gevolg. De game heeft veel dialogen en mogelijke opties. Als de speler de verkeerde persoon aanwijst, ontstaat er een sneeuwbaleffect. De game wordt gemaakt door een team van twaalf mensen, met aan hoofd Josh Sawyer die we kunnen kennen van Fallout: New Vegas en Pillars of Eternity. Er is nog geen definitieve releasedatum bekend voor de game, maar er wordt verwacht dat de game in 2022 zal lanceren.