Marvel onthult onverwacht Fantastic Four cast

News
donderdag, 15 februari 2024 om 10:00
Door de overname van Fox door Disney, inmiddels alweer een aantal jaren geleden, kan een aantal geliefde personages eindelijk toegevoegd worden aan het MCU. Zo is er een nieuwe Fantastic Four-film op komst. Daarvan is nu plotseling de cast onthuld.
Marvel werkt al enige tijd aan een nieuwe Fantastic Four-film, maar veel details daarover waren nog niet bekend. Wel gingen er sterke geruchten dat Pedro Pascal (The Mandalorian, The Last of Us) de belangrijke rol van Reed Richards/Mr. Fantastic zou krijgen. Nu is dat bevestigd in een Instagram-post, samen met de rest van de cast.
Zo neemt Vanessa Kirby, bekend uit The Crown en de Mission: Impossible-films, de rol van Sue Storm op zich. Broer Johnny Storm wordt gespeeld door Joseph Quinn, bekend als Eddie Munson uit Stranger Things. Ebon Moss-Bachrach (The Bear, Andor) speelt The Thing.

Fantastic Four krijgt ook releasedatum

Marvel onthult verder nog niet veel over de film. De cast is bijvoorbeeld onthuld via een speciaal gemaakte tekening en is nog niet te zien in foto’s in hun uiteindelijke kostuums. Wel is er een releasedatum voor de film bekendgemaakt.
Fans moeten wel nog even geduld hebben, want het wachten op de film duurt nog ruim een jaar. Hij verschijnt namelijk in de zomer van 2025. Vanaf 25 juli draait de nieuwe Fantastic Four in de bioscoop. In Nederland is dat mogelijk een andere datum, maar daar zal tegen die tijd duidelijkheid over zijn.