Final Fantasy 7 Rebirth demo krijgt opvallend genoeg een update

News
donderdag, 15 februari 2024 om 9:30
final fantasy vii rebirth charactersf1706797913
Het is steeds zeldzamer om tegenwoordig demo’s te vinden van aankomende games. Maar Square Enix gaat nog een stapje verder en heeft zelfs een update klaar staan voor de demo van Final Fantasy 7 Rebirth.
Fans van Final Fantasy kunnen aan het einde van deze maand weer aan de slag gaan met een ‘nieuw’ avontuur. Op 29 februari komt namelijk Final Fantasy 7 Rebirth uit, het tweede deel van de remake van de klassieker Final Fantasy 7.
Spelers die nog twijfelen of ze de game moeten kopen, kunnen sinds kort aan de slag met een demo van de game, die tijdens de State of Play voor Final Fantasy 7 Rebirth werd gelanceerd. Niet iedereen is alleen even tevreden met de Performance Mode in de demo. Die zou namelijk zorgen voor een stuk minder helderheid en details ten opzichte van de Quality Mode.
Square Enix heeft de feedback duidelijk ontvangen, want de uitgever en ontwikkelaar komt volgende week met een update voor de Final Fantasy 7 Rebirth demo. Dat heeft het bedrijf laten weten in een post op X.

“De update voor de Final Fantasy VII Rebirth-demo, die gepland staat voor 21 februari, brengt verbeteringen aan in de visuele kwaliteit als je Performance Mode selecteert in de grafische opties.”

Update niet alleen voor de demo

Het is vrij opvallend dat er een update wordt uitgebracht voor een demo. Maar de patch zal niet alleen van toepassing zijn op het voorproefje van de game. In de post laat Square Enix namelijk ook weten dat dezelfde update doorgevoerd zal worden voor de volledige versie van Final Fantasy 7 Rebirth.