‘Nog een Marvel Netflix-held terug in het MCU’

News
vrijdag, 29 juli 2022 om 12:27
disneylogof1632855639
Daredevil krijgt een eigen serie op Disney+. Maar er zijn nu geruchten dat hij niet de enige Marvel-held uit de Netflix-series is die deel uit gaat maken van het MCU. Ook The Punisher zou zijn opwachting maken.
Toen de Netflix-series van Marvel werden geannuleerd waren veel fans daar niet blij mee. De series, met name Daredevil, waren erg geliefd en ook de cast konden veel mensen goed waarderen. Inmiddels is bekend dat Charlie Cox zijn rol als Daredevil weer oppakt in het MCU, evenals de Kingpin van Vincent D’Onofrio. Een nieuw gerucht beweert dat ook The Punisher terugkeert.
Een anonieme bron van Giant Freaking Robot beweert dat ook The Punisher gespeeld zal worden door zijn Netflix-acteur. Jon Bernthal zou namelijk in de rol kruipen. Dat lijkt zelfs al rond te zijn, want er wordt beweerd dat The Punisher deel uitmaakt van Daredevil: Born Again.
Naar verwachting zal The Punisher ook zijn eigen serie krijgen. Deze is niet aangekondigd als onderdeel van fase 5 of 6 van het MCU. Maar plannen voor het universum veranderen nog wel eens, dus het is niet gezegd dat we per se tot fase 7 hoeven te wachten.
thepunisherf1581611421

The Punisher nu al te zien op Disney+

Overigens hoef je geen moment te wachten om Jon Bernthal in de rol van The Punisher te zien op Disney+. Alle Netflix-series van Marvel zijn onlangs namelijk naar Disney’s streamingdienst verhuisd. Daar kun je nu dus Daredevil, The Punisher, Jessica Jones en meer zien.