Marvel heeft groot probleem met nieuwe Blade film

News
woensdag, 28 september 2022 om 11:00
marvel blade logof1699348547
De vierde fase van het MCU is bijna afgelopen, maar ook voor de komende jaren heeft Marvel weer van alles in petto, waaronder de introductie van populaire personages die nog niet in het MCU hebben gezeten. Daar hoort ook Blade bij, gespeeld door Mahershala Ali, maar deze nieuwe film heeft een flinke tegenslag opgelopen.
In 2023 stond het MCU debuut van Blade op de planning, maar het is nu de vraag of dat nog gaat lukken. De regisseur van de film, Bassam Tariq, moet het project namelijk uit handen geven. Tegenover The Hollywood Reporter geeft Marvel aan dat dat komt door hun constant veranderende productieschema.
MCU-films zijn wel vaker van regisseur gewisseld, maar de timing is dit keer erg krap. Het was namelijk de bedoeling dat de opnames van Blade in november van dit jaar gingen beginnen. Dat geeft Marvel maar een kleine twee maanden om een regisseur te vinden zonder dat de productie er voor op moet schuiven.
Overigens lijkt er geen kwaad bloed te zijn tussen Tariq en Marvel. Tariq laat in een eigen statement weten dat hij vereerd is om met Marvel te hebben gewerkt. Hij heeft alle vertrouwen in de cast en crew en kijkt uit naar het werk van de nieuwe regisseur. Tariq blijft zelf aan als uitvoerend producent.

Wie wordt de regisseur van Blade?

Het lijkt er momenteel niet op dat er al een vervanger is gevonden voor Tariq. Er wordt niemand bij naam genoemd in de statements over Tariqs vertrek. Als het lang duurt om een vervanger te vinden zou het kunnen dat de releasedatum van Blade wordt verschoven. Op dit moment staat de film voor 3 november 2023 op de planning.

Populair Nieuws