Dit verandert er na de Call of Duty Modern Warfare 2 beta

News
woensdag, 28 september 2022 om 11:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
In de afgelopen maand konden spelers twee keer aan de slag met een beta van Call of Duty: Modern Warfare 2. Dat is niet voor niets want zo kan ontwikkelaar Infinity Ward nog feedback verwerken voordat de game uitkomt. Nu heeft de studio een aantal punten gedeeld waarvoor nog specifieke aandacht komt.
Ontwikkelaars testen hun games zo goed mogelijk voor ze verschijnen, maar met duizenden spelers ontdek je altijd veel meer. Dat blijkt ook maar weer eens uit de beta voor Modern Warfare 2. Spelers hebben veel bugs ontdekt, maar Infinity Ward gaat ook aan de slag met feedback van spelers.
Het volume van voetstappen en de zichtbaarheid van vijanden waren bijvoorbeeld belangrijke aandachtspunten. Beide zijn belangrijk om goed te weten wat er om je heen gebeurt, maar voetstappen waren volgens veel spelers te luid, terwijl zichtbaarheid wat aan de lage kant was. Beide worden voor release nog verder gebalanceerd. Met name de zichtbaarheid van spelers die ver weg zijn moet beter worden dan alleen een naamplaatje.
Spelers hadden ook problemen met lobbies die uit elkaar vielen. Daar werd al wat aan gedaan tussen de twee betaweekenden in, maar spelers zijn nog niet tevreden. De kans dat lobbies bij elkaar blijven ondanks een eventuele tegenslag moet bij release een stuk groter zijn.

Wanneer is de release van Call of Duty Modern Warfare 2?

Met de beta achter de rug is de release van Modern Warfare 2 vrij dichtbij. De game verschijnt namelijk op 28 oktober. Voor die tijd wordt er ook nog wat gewerkt aan wapens en de camera in third-person modus.