Nieuwe PS5 bundel met Call of Duty Modern Warfare 2 opgedoken

News
woensdag, 28 september 2022 om 10:30
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Heb je nog geen PlayStation 5 in huis en ben je een groot fan van Call of Duty, dan is er een interessante nieuwe bundel verschenen. Binnenkort kan je namelijk een PS5 bundel met Call of Duty Modern Warfare 2 kopen.
Het is bijna niet mogelijk om anno 2022 een losse PlayStation 5 te kopen. Sterker nog, de next-gen console is bijna twee jaar na lancering nog steeds schaars. Daarom kiezen de meeste winkels ervoor om de PS5 te verpakken in een bundel, samen met een hele berg aan accessoires en games - die je misschien helemaal niet van plan bent om te spelen of te gebruiken.
Ben je alleen een fan van Call of Duty, dan is er alleen wel een interessante PS5 bundel voor je aan de horizon verschenen. Op de PlayStation Direct website is nu namelijk een pakket opgedoken met een PlayStation 5 Disc Edition, samen met Call of Duty Modern Warfare 2. Het pakket kost 619,99 euro, maar is momenteel nog niet te bestellen.
Bij de bundel staat een releasedatum van 28 oktober 2022, wat samenvalt met de lancering van Call of Duty Modern Warfare 2. Mogelijk kan je de bundel al eerder bestellen, dus houdt de site van PlayStation goed in de gaten. De nieuwe PS5 bundel is bovendien exclusief voor de website, dus je kan dit pakket ook niet verwachten in andere winkels.

Call of Duty beta net ten einde

Spelers hebben de afgelopen dagen ook de eerste mogelijkheid gehad om met Call of Duty Modern Warfare 2 aan de slag te gaan. Van 16 tot en met 20 september en 22 tot en met 26 september werden er namelijk beta tests voor de multiplayer georganiseerd. Spelers die de digitale versie van de game in de pre-order hebben staan kunnen vervolgens op 20 oktober al aan de slag met de singleplayer campagne van de game.

Populair Nieuws