Marvel acteur is blij dat hij kan stoppen

News
woensdag, 04 januari 2023 om 23:00
guardians of the galaxy 3 begint in 2020 met filmen 150246 1f1643202045
Acteurs laten geregeld doorschemeren dat ze het geweldig zouden vinden om in het MCU te zitten. Maar de grote sterren van de films moeten er rekening mee houden dat ze er ook lang aan vast zitten. Guardians of the Galaxy-ster Dave Bautista is bijvoorbeeld blij om zijn rol gedag te zeggen.
Als je personage niet na één film vrij definitief dood is, is er een vrij grote kans dat je als Marvel-acteur in allerlei films terechtkomt waarin je rol niet eens heel groot is. Bovenop de films die wel om jou draaien wordt het al snel heel veel werk. Voor Dave Bautista, die Drax speelt in onder andere Guardians of the Galaxy, kon het af en toe te veel worden.
In een interview met GQ geeft Bautista aan dankbaar te zijn voor zijn rol als Drax, maar ook opluchting te voelen dat hij er na Guardians of the Galaxy Vol. 3 vanaf is. Met name de vele makeup die hij moet dragen als Drax werd op den duur vermoeiend. Maar Bautista heeft nog een belangrijke reden dat hij blij is Drax achter zich te laten.
Bautista hoopt namelijk dat Drax niet zijn enige nalatenschap is wat betreft zijn acteercarrière. Het is een humoristische rol en Bautista wil ook graag dramatische rollen spelen. Momenteel is hij bijvoorbeeld te zien in het minder komische Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Wanneer schittert Dave Bautista in Guardians of the Galaxy Vol. 3?

Dave Bautista is nog één keer te zien als Drax in Guardians of the Galaxy 3. Deze film verschijnt in mei van dit jaar. Het zal de laatste keer zijn dat we de Guardians in hun inmiddels welbekende formatie zien.