Guardians of the Galaxy Vol. 3 krijgt eindelijk eerste trailer

News
vrijdag, 02 december 2022 om 13:00
2022 12 02 guardians of the galaxy vol 2 rocketf1669976612
Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft een stuk langer op zich laten wachten dan eigenlijk de bedoeling was. Het ontslag en het terugdraaien van het ontslag van James Gunn lijkt lang geleden, maar we voelen nog naweeën. Maar eindelijk is het tijd voor de eerste trailer van de derde Guardians of the Galaxy film.
De trailer belooft meteen al de nodige hilariteit voor de film. De Guardians lijken bijvoorbeeld op aarde te landen, totdat blijkt dat iedereen dieren- en alienkoppen heeft. Dat is bovendien maar één van de gekke plekken die de trailer toont.
James Gunn heeft eerder aangegeven dat dit een slotstuk is voor de Guardians en het lijkt ook onwaarschijnlijk dat er nog meer films komen. In ieder geval zullen eventuele verdere films waarschijnlijk niet door Gunn gemaakt worden. Hij is immers onlangs aangenomen als co-CEO van DC Studios.
Of de Guardians of the Galaxy-trilogie afsluit op een hoogtepunt gaan we volgend jaar merken. Vol. 3 draait namelijk vanaf mei in de bioscopen. In de VS is het om precies te zijn op 5 mei, maar dat kan in Nederland iets afwijken. De trailer kun je in ieder geval hieronder zien.

Guardians of the Galaxy ook in Holiday Special op Disney+

Overigens hoef je geen half jaar te wachten op meer Guardians of the Galaxy. Het team is namelijk ook te zien in een gloednieuwe Holiday Special op Disney+, waarin Drax en Mantis op zoek gaan naar een kerstcadeau voor Peter Quill. De special dient als een soort inleiding op Vol. 3.

Populair Nieuws