PlayStation Store sale prijst nog meer PS5, PS4 games af!

News
donderdag, 05 januari 2023 om 9:00
horizon forbidden westf1644834324
Er is al een tijdje een grote winter sale bezig in de PlayStation Store. Deze is nog niet afgelopen of de januari-sale is al begonnen. Daardoor zijn nu nog meer mooie PS5 en PS4 games in de aanbieding.
We zijn nog niet bijzonder ver in het nieuwe jaar en er zijn nog weinig nieuwe games. Dat heeft wel het voordeel dat je mooi de tijd hebt om wat titels waarvoor je het eerder misschien te druk had nu alsnog te spelen. Bovendien kun je veel van die titels met korting scoren in de PlayStation Store!

Mooie korting in PlayStation Store sale

De januari-uitverkoop in de PlayStation Store is in volle gang en daarbij kun je mooie kortingen scoren op verschillende toptitels. Daar zijn bovendien ook een aantal best recente games bij. We zetten hieronder het één en ander voor je op een rij!
Er zijn natuurlijk nog veel meer fantastische deals. Het zijn er alleen te veel om hier allemaal op te noemen, dus neem vooral een kijkje in de hele sale.
Overigens is de PlayStation Store niet de enige plek waar het jaar goed begint met mooie deals. Zo kun je ook goed terecht bij bol.com. Bij MediaMarkt wordt ook gestunt met nieuwjaarsdeals.

Populair Nieuws