Marvel-film Eternals is nu gratis te kijken op Disney+

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 16:30
eternals 3f1637056789
Eternals heeft haar debuut gemaakt op Disney+. De film was eind vorig jaar nog te zien in de bioscoop, maar is nu ook gratis te zien op de streamingsdienst.
Vanaf deze week is de nieuwe Marvel film Eternals te zien op Disney+, en dat zonder VIP-toegang. In de film reizen we niet alleen naar het verleden, maar zien we ook hoe de eerste superhelden ooit rondliepen op aarde.
Eternals had haar première in Nederland op 3 november. Al snel na de bioscooprelease werd bekendgemaakt dat de film op 12 januari op Disney+ zou verschijnen. Hiermee lijkt Disney een nieuwe stap te zetten om de release tussen bioscoop en haar streamingsdienst te verkleinen. Voorheen duurde het ongeveer zes maanden na release in de bioscoop voordat een film op andere kanalen verscheen.
In deze nieuwe Marvel film komen een groep buitenaardse helden naar het MCU. De Eternals zijn van een godachtig, onsterfelijke ras dat al ruim 7000 jaar in het geheim op aarde leeft. De Eternals zijn door de gebeurtenissen in Avengers: Endgame uit 2019 genoodzaakt voelen om weer samen te komen en het op te nemen tegen de Deviants.

Eternals is matig ontvangen

Hoewel de film zich afspeelt in het verleden en heden, heeft Marvel de film ergens aan het eind van de tijdlijn geplaatst. Eerder gaf producent Nate More al aan dat de film zich afspeelt rond dezelfde tijd als Spider-Man: Far From Home, maar volgens de tijdlijn speelt de film zich af na Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en voor Hawkeye.
De film werd matig ontvangen en heeft een 47 procent Tomatometer op Rotten Tomatoes. In de film spelen onder andere Angelina Jolie, Kit Harington, Richard Madden en Salma Hayek.

Populair Nieuws