Avengers Endgame officieel beste bioscoopfilm aller tijden

  Disney maakt vol vreugde bekend hoe goed de nieuwste Avenger-film is ontvangen. Marvel's Avengers Endgame is nu namelijk de beste bioscoopfilm ooit. De bezoekersaantallen zijn zo hoog dat de film dit weekend die van Avatar heeft overtroffen.

  The Walt Disney Company

  Dit heeft filmstudio Disney zondag bekendgemaakt, meldt Box Office Mojo. Disney wil fans bedanken die allemaal mee hebben geholpen om de nieuwste Avenger-film zo populair te maken.

  Avengers Endgame beste bioscoopfilm

  De nieuwste telg in de Avengers-filmreeks is Avatar maar net voorbij. Zo is de omzet van Avenger Endgame zo'n 2.790.216.193 dollar. Die van Avatar is 2.789.700.000 dollar. Een immens groot bedrag dat alleen te behalen valt als mensen massaal naar de bioscoop trekken. Voor een film als Avenger Endgame gebeurd dit. Al jaren genieten fans van alle avonturen die de superhelden in hun films beleven.

  Al helemaal met Avengers Endgame die bouwde op het enorme cliffhanger waarmee Avengers Infinity War ons achterliet. Zo zagen we in die laatste film nog hoe de helft van het universum met één vingerknip werd weggevaagd. Veel favoriete nieuwe helden kwamen om het leven. Dit zorgde ervoor dat fans massaal Avengers Endgame wilden zien om te zien of hun helden weer terug zouden komen uit de dood. Wie wil er nu wel afscheid nemen?

  Passeert klassiekers

  Avengers Endgame passeerde eerder al andere klassiekers, waaronder Titanic, Star Wars: The Force Awakens en natuurlijk voorganger Avenger: Infinity War. Dit zijn allemaal films die door zowel publiek als critici erg goed zijn ontvangen. Het is niet gek dat Endgame deze filmstatus bereikt. In de Avengers Endgame review werd deze film eerder ook al als perfect slotstuk van de vier Avenger-films bestempeld die essentieel is om als Marvel-fan te zien.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.