Marvel-buitenbeentje had uitgebreide sequel plannen

News
maandag, 07 augustus 2023 om 13:30
marvel hulk acteur vervangen omdat hij een beter script wilde 136132 1f1619433157
Vrijwel elke Marvel-film krijgt op den duur een vervolg, soms zelfs meer dan je verwacht. Maar er is een film die nooit een vervolg kreeg en soweiso een beetje een buitenbeentje is in het MCU. Maar de regisseur van die film onthult nu dat hij wel degelijk grote plannen had voor een vervolg.
De Hulk was de eerste grote superheld die na Iron Man in het MCU werd geïntroduceerd. Maar daarna verscheen hij nooit meer in een eigen film en werd zijn verhaal steeds verteld in bijvoorbeeld Avengers-films en Thor: Ragnarok. De reden daarvoor is dat de rechten voor het personage bij Universal liggen en niet bij Disney.
Nu blijkt uit een interview met Louis Leterrier, die The Incredible Hulk-regisseerde, dat een volwaardig vervolg bij Universal een heel andere richting in was geslagen dan wat er uiteindelijk in het MCU te zien is geweest (via ComicBook). Hij had een plan voor een tweede film met Grey Hulk en meerdere Red Hulks, zo lijkt het. Leterrier noemt de Hulk een complex personage dat een soort oerkracht heeft, die dan weer verdwijnt als je een Grey Hulk introduceerd, of de Smart Hulk die sinds Endgame te zien is.
Het ziet ernaar uit dat we dat soort dingen wel gaan krijgen. She-Hulk (een serie die Leterrier erg leuk vond, maar omschrijft als “heel anders” dan zijn visie) introduceerde eindelijk wat meer Hulk-gerelateerde personages. Er gaan ook geruchten dat Thunderbolt Ross (Harrison Ford) in een aankomende film verandert in Red Hulk.

Komt er ooit nog een nieuwe Hulk-film?

Overigens lijkt het mogelijk dat de Hulk in de toekomst weer eigen films gaat krijgen. De deal waardoor de filmrechten bij Universal liggen loopt namelijk binnenkort af. Dan zouden de rechten weer bij Marvel terechtkomen, waardoor Marvel Studios met het personage kan doen waar het zin in heeft.

Populair Nieuws