Geroemde acteur heeft simpele reden om in het MCU te spelen

News
donderdag, 22 december 2022 om 13:30
harrison ford star wars the force awakensf1641382831
Binnenkort krijgt het MCU er een ster van formaat bij. De rol van Thunderbolt Ross, voorheen gespeeld door wijlen William Hurt, wordt namelijk overgenomen door Harrison Ford. Hij heeft een heel eenvoudige reden om dat te willen.
Wie weet hoe Harrison Ford tegenover zijn rol als Han Solo staat zou misschien verwachten dat hij weinig interesse heeft om zich in een grote franchise te mengen. Maar de wereldster heeft zich toch bij het MCU aangesloten in een grote rol. Hij heeft nu uitgelegd waarom hij dat wilde.
De reden is eigenlijk heel eenvoudig. In een podcast van The Playlist wordt Ford gevraagd wat hij interessant vond aan het MCU. In Fords eigen woorden heeft hij in zijn carrière al veel dingen gedaan en wil hij nu dingen doen die hij nog niet heeft gedaan.
Wat hij daarmee precies bedoelt is niet helemaal duidelijk. Het kan zijn dat hij gewoon graag in een superheldenfilm te zien wil zijn. Maar er kan ook een grotere reden zijn rondom zijn specifieke rol.

Wordt Harrison Ford Red Hulk?

In de comics van Marvel wordt Thunderbolt Ross namelijk op een gegeven moment Red Hulk. Als Red Hulk ook in het MCU geïntroduceerd wordt, zou dat betekenen dat Harrison Ford mogelijk de kans krijgt om voor het eerst motion capture te doen. Ook betekent het dat hij niet zomaar een rol heeft in het MCU, maar gelijk één als superheld/schurk. The Playlist vroeg Ford of Red Hulk eraan zit te komen, maar de acteur hield de lippen op elkaar.

Populair Nieuws