Marvel-baas blij met terugkeer Hugh Jackman in het MCU

News
zondag, 19 februari 2023 om 14:30
xgn google image
Een tijdje geleden werd al bekendgemaakt dat Hugh Jackman terugkeert als Wolverine in Deadpool 3. Dit nieuws wordt positief ontvangen door miljoenen filmfanaten, maar ook Marvel-baas Kevin Feige is dolenthousiast.
Voorheen leek het erop dat Jackans Wolveringe niet zou terugkeren in de MCU. De wijze waarop hij zou terugkeren is ook nog niet bekend, maar Feige heeft in een recent interview met EW laten weten dat hij erg enthousiast is over zijn terugkeer.
Er is nog niet veel informatie vrijgegeven rondom het plot Deadpool 3. De film wordt geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick. Zij nemen het over van het eerdere schrijversduo Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Loegin. Dit zal tevens de eerste Deadpool-film zijn die uitkomt na de overname van 20th Century Fox door Disney.

Terugkeer Magneto en Professor X

Verder zullen Patrick Stewart en Ian McKellen weer terugkeren in de film als Magneto en Professor X. Zo vertelde Steward in een interview dat hij te horen kreeg dat hij ‘stand-by’ moest staan voor de nieuwe film, waarvan de opnames binnenkort beginnen. Verder heeft Emma Corrin, bekend van onder andere The Crown, ook een rol in de film bemachtigd.
Deadpool 3 is vanaf 6 september 2024 te zien in de bioscoop.