Deze bekende actrice voegt zich bij cast Deadpool 3

News
woensdag, 15 februari 2023 om 16:30
deadpool 2f1676469145
De Deadpool 3 cast is vandaag uitgebreid met een nieuwe grote naam. Emma Corrin, bekend van onder andere The Crown, heeft een rol in de film bemachtigd.
Het heugelijke nieuws wordt door hoofdrolspeler Ryan Reynolds zelf via Twitter bekendgemaakt. Emma Corrin speelt volgens website Deadline de rol van een vijand die het opneemt tegen Deadpool en Wolverine. Eerder werd al bekendgemaakt dat Hugh Jackman ondanks eerdere uitspraken toch nog een keer terugkeert om in de huid van Wolverine te kruipen.

Rol nieuwe lid Deadpool 3 cast nog onbekend

Online is de geruchtenmolen over welke Marvel vijand Emma Corrin gaat spelen reeds flink op gang gekomen. Op Twitter komen al een aantal interessante suggesties langs. Zo komen onder andere Danger en Gwenpool langs als mogelijke karakters. Deadpool 3 speelt zich voor het eerst af in de MCU en gaat waarschijnlijk ook het multiversum een bezoekje brengen, waardoor de lijst met mogelijke bad guys opeens immens lang wordt.
Het is dus duidelijk dat er hard gewerkt wordt aan het nieuwste deel in de Deadpool franchise. Fans van de grofgebekte held moeten nog wel even geduld hebben voordat hun in leer en spandex geklede icoon weer op het witte doek te bewonderen is. Deadpool 3 staat namelijk gepland voor een release op 8 november 2024.