Nieuwe Star Wars Jedi: Survivor video gameplay

News
zondag, 19 februari 2023 om 14:00
star wars jedi fallen order headerf1619768434
Over een paar maanden komt Star Wars Jedi: Survivor uit, en om de fans alvast enthousiast te maken heeft Respawn Entertainment een nieuwe video gedeeld die zich focust op de combat in de game.
In de video worden vijf verschillende gevechtshoudingen behandeld. Zo laat de video zien dat spelers twee lightsabers tegerlijkertijd kunnen gebruiken en zelfs een been van een Stormtrooper kunnen afhakken, wat voorheen nog niet mogelijk was in de game. Verder kun je ook een ‘blaster’ gebruiken om vijanden vanaf een afstandje af te schieten.
Het verhaal van Star Wars Jedi: Survivor vindt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van het Star Wars Jedi: Fallen Order, met wederom Cal Kestis als hoofdpersonage. De game is onlangs uitgesteld naar 28 april 2023 en komt uit op de PlayStation 5, Xbox Series X en S en PC.

Star Wars Jedi: Survivor alleen naar PS5 en Series X

Onlangs heeft regisseur Stig Asmussen gedeeld dat de nieuwe hardware van de PlayStation 5, Xbox Series X en S het team in staat stelt om grotere maps te creëren met meer details en een bredere variatie aan vijanden en NPC's, wat perfect overeenkomt met de visie die het team heeft voor de game. Het is ook belangrijk voor Respawn om de ervaring die ze hebben bereikt met Fallen Order te behouden, gezien het succes van die game, maar tegelijkertijd willen ze de gameplay verbeteren.
EA heeft niet alleen Survivor in ontwikkeling als Star Wars-game. Respawn werkt ook nog aan een andere strategiegame samen met Bit Reactor. Verder zijn er andere Star Warsgames buiten EA in ontwikkeling zoals Star Wars Eclipse en een Knights of the Old Republic remake