Mario Strikers Battle League Football nu al met veel korting te scoren!

News
vrijdag, 24 juni 2022 om 15:00
mario strikers battle league football review 3f1654708035
Eerder deze maand is Mario Strikers Battle League Football gelanceerd voor de Nintendo Switch. Als je lekker wil voetballen met Mario en zijn kompanen, dan kan je de game nu al met veel korting scoren!
Games van Nintendo blijven vaak een lange tijd de volle prijs houden. Helemaal wanneer er een naam als Mario of The Legend of Zelda op het doosje staat. Je moet dan ook snel je slag slaan wanneer er een game in de aanbieding is, want het is altijd maar de vraag wanneer je volgende keer is dat je kan profiteren van korting.
Het is nu dan ook het ideale moment om Mario Strikers Battle League Football aan je Nintendo Switch-collectie toe te voegen. Ondanks dat de voetbalgame pas net is uitgekomen, op 10 juni om precies te zijn, kan je hem nu al goedkoop halen bij Amazon.

Voetballen op de Mario-manier

Mario Strikers Battle League Football kan een voetbalgame genoemd worden, maar je hoeft zeker geen FIFA-achtige game te verwachten. Nintendo doet sportgames namelijk op haar eigen manier. Zo speel je niet met twee teams van elf spelers tegen elkaar, maar met teams van vijf karakters.
Verwacht alleen geen rustige potjes met zo weinig spelers op het veld. Wedstrijden in Mario Strikers Battle League Football zijn pure chaos, want er zijn vrijwel geen regels. Je kan erop los tackelen, de bal kan niet uitgaan en je kan voorwerpen zoals bananenschillen gebruiken. De game biedt dan ook alleen vermaak zoals Nintendo dat kan.

Populair Nieuws