Update - Snelle God of War Ragnarok release in aantocht?

News
vrijdag, 24 juni 2022 om 15:30
god of war ragnarokf1631221018
Fans wachten nu al maanden om de bekendmaking van de releasedatum voor God of War Ragnarok. Volgens een beruchte insider op Twitter hoeven we niet lang meer te wachten op de bekendmaking daarvan.

Update - Meer olie op het vuur

De beruchte insider gooit nog meer olie op het vuur. The Snitch volgt zijn eerdere bericht op met een nieuw gifje die slechts het woord "order" met zich meebrengt. Speculatie gaat gelijk rond dat Sony ook pre-orders voor God of War Ragnarok vrijgeeft wanneer de releasedatum bekendgemaakt wordt. Of het daadwerkelijk klopt, is nog even afwachten.
Bekijk de tweet in ieder geval hieronder:
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Eerder deze maand is er een spraakmakend figuur op Twitter verscheen. Gebruiker The Snitch doet zijn naam namelijk eer aan en deelt aan de lopende band geruchten, die stuk voor stuk niet lang daarna waarheid werden.
In een nieuwe tweet lijkt The Snitch nu te hinten naar een snelle bekendmaking van de releasedatum voor God of War Ragnarok. De leaker heeft namelijk een gifje gedeeld van Kratos, waarbij de cijfers 1-1-1-1-0 voorbij komen. Dat is net een cijfer teveel voor een datum, maar in binaire taal betekent het 30.
Daarmee lijkt The Snitch te hinten naar 30 juni. Er gaan namelijk al geruchten dat Sony die dag met een nieuwe State of Play komt en dat is het ideale moment om de releasedatum voor God of War Ragnarok aan te kondigen.

Lang wachten op God of War Ragnarok

God of War Ragnarok zou eigenlijk al in 2021 uitkomen, maar door de problemen rondom het coronavirus is de game uitgesteld naar 2022. Wanneer de sequel of God of War precies moet uitkomen is alleen nog steeds onbekend.
Er wordt dan ook veel over de game gespeculeerd. Sommige bronnen zeiden dat God of War Ragnarok weer uitgesteld zou worden, deze keer naar ergens in 2023, terwijl anderen dat weer tegenspreken. Met een beetje mazzel weten we volgende week dus eindelijk de releasedatum van de game en hopelijk is dat nog ergens dit jaar.

Populair Nieuws