'Call of Duty Warzone loadout drop aanpassingen worden weer teruggedraaid'

News
woensdag, 02 februari 2022 om 7:30
1622623447 warzonef1633682187
Een tijd terug zijn er in Call of Duty Warzone aanpassingen gedaan aan de loadout drop. Veel spelers zijn alleen niet blij met de aanpassingen en volgens een leaker zouden de aanpassingen in ieder geval deels worden teruggedraaid. Dit staat op Twitter.
Wanneer er een nieuwe Call of Duty komt wordt Call of Duty Warzone aangepast naar dit thema. Dit is dus ook gebeurd na de release van Call of Duty Vanguard. Er zijn meer aanpassingen gedaan om de battle royale te vernieuwen zoals aanpassingen aan de loadout drop, maar hier zijn niet alle spelers blij mee.

Worden de aanpassingen teruggedraaid in seizoen 2 van Call of Duty Warzone?

Volgens de leaker zou een deel van de aanpassingen aan de loadout drop worden teruggedraaid zodra seizoen 2 begint. Het probleem met de aanpassingen die zijn gedaan is, dat spelers momenteel moeten wachten voordat ze een loadout drop kunnen aanschaffen.
Het wachten voordat je een loadout drop aan kan schaffen zal in normale potjes verdwijnen en in Vanguard Royale potjes zal de wachttijd halveren. Dit is dus goed nieuws voor mensen die geen fan waren van de wachttijd.
Het is maar een gerucht, dus het is ook mogelijk dat de wachttijd gewoon hetzelfde zal blijven. In ieder geval zullen Call of Duty Warzone spelers er blij mee zijn als de wachttijd verdwijnt dus voor die spelers zal het gerucht hopelijk kloppen.