Maandelijkse Xbox Series X aankondigingen onderweg!

News
donderdag, 07 mei 2020 om 11:30
f817aa8c 02c1 4ba9 84a8 20d357d52939f1605600404
De E3 is dit jaar helaas afgelast, net als vele andere evenementen. Toch wil Microsoft haar aankondigingen voor de Xbox Series X in een evenement gaan doen. Er is hiervoor gekozen voor een evenement in de stijl van Nintendo Direct, namelijk Microsoft 20/20.
Het Xbox 20/20 evenement is bedoeld om in plaats van fysieke evenementen elke maand aankondigingen te doen. Dit maakte Jared West, CVP van Gaming Marketing bij Microsoft, bekend. Vanaf vandaag zal er maandelijks een update komen met daarin het laatste nieuws over de Xbox Series X, games op de console, Xbox Game Pass en Project xCloud.
Aankomende Xbox 20/20 uitzending zal gaan over third party games die we mogen verwachten. Zo zal er de nodige aandacht besteed worden aan de onlangs aangekondigde Assassin's Creed Valhalla en "een aantal games die gebruik maken van het nieuwe smart delivery system van Microsoft". De games die vandaag getoond zullen worden zijn allemaal geoptimaliseerd voor de Xbox Series X volgens West, wat betekent dat ze in 4K gedraaid kunnen worden met snelle laadtijden en ray tracing.

Grote aankondigingen op komst

In de rest van het jaar mogen we daarnaast flink wat nieuws verwachten volgens West. Hij geeft aan dat het doel in ieder geval is om Halo Infinite nog dit jaar uit te brengen. Daarnaast werken alle 15 Xbox Game studios aan next-gen games voor zowel Game Pass als Xbox Series X. Welke titels Microsoft allemaal in ontwikkeling heeft zal nog niet in juni voorbij komen, maar waarschijnlijk in juli.
De Xbox 20/20 uitzending is vandaag te volgen via onderstaande kanalen:
De stream wordt om 17:00 uur Nederlandse tijd afgetrapt.

Populair Nieuws