FIFA 21 release: Weten we nu eindelijk de onthullingsdatum?

News
donderdag, 07 mei 2020 om 12:30
fifa 20 virgil van dijkf1573549520
Het ziet er naar uit dat de datum waarop de FIFA 21 release bekend wordt gemaakt, is onthuld. Uitgever EA heeft namelijk bekendgemaakt wanneer EA Play, het jaarlijkse evenement voorafgaand aan E3, plaatsvindt. Het evenement wordt dit jaar alleen wel op een andere wijze georganiseerd dan normaal.
Het lijkt erop dat de FIFA 21 release op vrijdag 12 juni bekend zal worden gemaakt tijdens EA Play Live. Dit jaar organiseert EA een online-editie van haar jaarlijkse EA Play evenement wegens het coronavirus. Ieder jaar kondigt EA tijdens een evenement in juni haar line-up aan games voor dat jaar aan, waaronder de jaarlijkse FIFA. Verwacht wordt dat dat dit jaar ook zal gebeuren.
Vorig jaar werd FIFA 20 aangekondigd waarbij de focus werd gelegd op het nieuwe FIFA VOLTA. Hierin kunnen spelers de straat op om te voetballen, wat velen doet denken aan de oude FIFA Street-games. De footie kreeg toen tevens een releasedatum van 27 september 2020.
In onze review van FIFA 20 gaven we de game een 7.5. Onze recensent Pieter liet weten dat de gameplay weer een stapje beter was en dat de toevoeging van VOLTA erg welkom was. Ook nieuwe commentator Sierd de Vos werd goed ontvangen, maar datzelfde werd niet gezegd over de kleine bugs die de game plaagden rondom release.

Update - FIFA 21 release datum bekend

Electronic Arts heeft ondertussen de releasedatum van FIFA 21 bekendgemaakt. De nieuwe footie zal vanaf 9 oktober in de winkelschappen liggen. Ben jij van plan om de titel in huis te halen? Pre-order de game dan alvast hier voor 59,99 euro!
Dit artikel is op 28 augustus 2020 bijgewerkt.