Inside Xbox over Xbox Series X games aangekondigd

  Microsoft heeft aangekondigd dat er een Inside Xbox op de planning staat voor 7 mei die het spotlicht zal werpen op Xbox Series X games. Het nieuws is bekendgemaakt via het Xbox Twitteraccount. De eerste details over de Inside Xbox lees je hier!

  Microsoft heeft zojuist via Twitter bekendgemaakt dat er een speciale Inside Xbox onderweg is die volledig in het teken staat van de Xbox Series X games. De livestream zal op 7 mei 17.00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden. Het belooft een exclusieve First Look te worden vol met next-gen gameplay.

  Bekijk de tweet van Xbox hieronder zelf nog een keer.

  Of Assassin's Creed Valhalla één van die games gaat worden is tevens duidelijk. De game werd eerder vandaag groots uit de doeken gedaan met een eerste trailer. De trailer schonk het spotlicht tevens aan de Xbox Series X, want het einde liet zien dat de game ook daarop uit gaat komen. Op Twitter bevestigt Ubisoft dat de eerste gameplay trailer van Valhalla tijdens het event aanwezig zal zijn.

  Of tijdens de Inside Xbox ook details gedeeld worden over de releasedatum van de Xbox Series X is nog maar de vraag. De tweet van Xbox verwijst hier niet naar, maar op Twitter laat journalist Jason Schreier, bekend om zijn rapporten over geheime informatie binnen de game-industrie wel weten dat dit het startschot is voor next-gen. Tevens laat hij weten dat Sony een paar weken later zou volgen en dat beide consoles nog op de planning staan voor 2020.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.