Terugkeer The Walking Dead is nog onzeker

  Net als veel andere series is The Walking Dead tegen een aantal problemen opgelopen vanwege het coronacrisis. Het tiende seizoen werd door de crisis met een aflevering ingekort. Toch wachten fans nog steeds op de 'speciale' aflevering die het seizoen pas echt zal afsluiten. Wanneer deze aflevering er zal zijn is nog maar de vraag.

  AMC Studios

  Nog langer wachten?

  Door de coronacrisis zijn veel plannen en schema's van televisieseries overhoopgehaald. Ook The Walking Dead moest een aantal veranderingen maken. Het tiende seizoen werd met een aflevering ingekort. Daarnaast zal de originele laatste aflevering van het seizoen nu als extra special dienen. De aflevering genaamd A Certain Doom zou oorspronkelijk op 12 april worden uitgezonden. Dit is uiteindelijk niet gebeurd, maar er staat nog geen nieuwe verschijningsdatum vast. Volgens Negan-acteur Jeffrey Dean Morgan zal het misschien zelfs wel vier of vijf maanden duren voordat we de aflevering kunnen verwachten. Dit vertelde hij in een interview bij EW Live.

  Wat Morgan ons wel met zekerheid kan beloven, is dat het een grote, enorme aflevering zal worden. Volgens de Negan-acteur zal het gaaf zijn om een losse aflevering te zien die bijna als Walking Dead-film aanvoelt. Wanneer het gaat om de inhoud van de aflevering, laat Jeffrey Dean Morgan weten dat er een grootse strijd plaats zal moeten vinden. "Ik denk dat het duidelijk tot een soort absolute confrontatie zal komen. Er moet een soort oplossing komen. Of dat nu verdergaat in het volgend seizoen, laat ik open." Aldus Jeffrey Dean Morgan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.