Wat we weten over de rest van Lucifer seizoen 5

Article
zaterdag, 12 december 2020 om 9:00
luciferf1622213795
Tot nu toe kregen we pas een helft van seizoen 5 van Lucifer te zien. Hierin gebeurde al ontzettend veel, waardoor wij natuurlijk ontzettend benieuwd zijn naar de tweede helft van het seizoen. Ondertussen weten we dat ook hier een heleboel zal gaan gebeuren. Dit is alles wat wij weten over de rest van seizoen 5 van Lucifer.

God zal nog even blijven

Aan het einde van de laatste aflevering die we te zien kregen kwam Lucifers vader, God, voor het eerst in de hele serie in beeld. Hij kwam tijdens een heftig gevecht, waarin Lucifer en Amenediel het opnamen tegen Michael en Mazikeen, plotseling tevoorschijn om de rust terug te brengen. Hierna stopte de aflevering, maar vanwege een hint op Twitter weten wij vrijwel zeker dat we meer van God zullen gaan zien. Dit maakt ons natuurlijk ontzettend benieuwd naar wat hij precies wil bereiken met zijn bezoek aan de aarde, want er moet bijna wel iets enorm groots gaande zijn. Wij kunnen niet wachten.

Musicalaflevering

Ook weten we dat er een musicalaflevering aan zit te komen in de tweede helft van seizoen 5. Tijdens DC Fandome eerder dit jaar werden beelden laten zien van hoe een aantal leden van de cast Another One Bites the Dust van Queen aan het zingen zijn. Hoewel het verrassend is, verbaast het ons niet volledig dat dit gebeurt, want Lucifer staat erom bekend af en toe een bijzondere aflevering in een seizoen te plakken. Zo kregen we eerder in seizoen bijvoorbeeld al een aflevering die zich afspeelde in 1940 met zwart-wit beeld.
schermafbeelding 2020 10 08 om 172457f1602170720

De finale wordt fantastisch

Showrunner Joe Henderson laat ons via Twitter weten dat de laatste aflevering van seizoen 5 een heus spektakel zal gaan worden. Hij geeft aan enorm trots te zijn op alle castleden en mensen die meegewerkt hebben aan de show. Zijn enthousiasme zal ongetwijfeld terecht zijn, want de eerste viereneenhalve seizoenen heeft Lucifer nog geen moment teleurgesteld. Wij kunnen ons niet voorstellen dat dit aan het einde van het vijfde seizoen ineens wel zo is.

Release

Hoewel we nog geen precieze releasedatum hebben voor het tweede deel van het vijfde seizoen, weten we wel al het een en ander. De laatste afleveringen van seizoen 5 staan momenteel gepland voor februari 2021, wat betekent dat we niet eens zo heel erg lang meer hoeven te wachten totdat we weer kunnen genieten van de maffe duivel en al zijn vrienden en familie. Het zou helaas altijd nog kunnen dat dit verplaatst wordt naar later in 2021, aangezien veel films en series al de dupe waren van de coronapandemie.

De show gaat door!

We weten ook dat er een zesde seizoen zal komen van Lucifer, wat betekent dat seizoen 5 gelukkig niet het laatste zal zijn wat we zien van onze favoriete duivel. Dit kan natuurlijk een heleboel betekenen voor het vijfde seizoen. Het zou, net als het vierde seizoen, kunnen eindigen op een cliffhanger, maar het kan ook dat er op een andere manier een reden aangekondigd wordt voor een seizoen 6. Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd en kunnen niet wachten op meer informatie!
Wat verwachten jullie van de rest van het vijfde seizoen van Lucifer? Laat het ons weten!

Populair Nieuws