Call of Duty Warzone updates worden kleiner

  Het is misschien wel de grootste ergernis van Call of Duty Warzone-spelers: Gigantische updates. Als dit zo doorgaat is het straks misschien niet eens meer mogelijk om Warzone op een normale PS4 te spelen. Gelukkig steekt Activision daar een stokje voor met een nieuwe, maar ook kleinere update. Deze komt gepaard met gloednieuwe content waar iedereen van kan gaan genieten.

  Vandaag, 30 maart is het tijd voor een nieuwe Call of Duty Warzone update. Deze update is de zogenaamde 'Season Two Reloaded update'. Hier vinden we onder andere een nieuwe zombies-regio, een nieuw voertuig, nieuwe Intel om te verzamelen, een nieuw wapen en twee nieuwe operators. Het beste nieuws wat we hebben gekregen is dat de updates van Call of Duty Warzone wat kleiner zullen gaan worden. Houd er rekening mee dat deze nog steeds boven de 40 GB zullen zijn, maar alle beetjes helpen toch?

  Call of Duty Warzone update is hoe groot!?

  Eerder kregen we al te horen dat Call of Duty Warzone en Cold War straks waarschijnlijk niet meer op een basis PS4 met 500 GB zal passen. Aangezien de PS5 nog zo schaars is, moeten veel gamers het nog wel even met een PS4 doen. Gelukkig heeft Activision naar buiten gebracht dat zij de updates een stuk kleiner zullen maken. Voor alleen Call of Duty Warzone ligt de vermindering tussen de 10.9 GB n 14.2 GB. Voor de bundel van Warzone en Modern Warfare ligt dit tussen de 30.6 GB en 33.6 GB. Dit verschilt natuurlijk per platform.

  • PlayStation 5: 10.9 GB (Warzone Only) / 30.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)
  • PlayStation 4: 10.9 GB (Warzone Only) / 30.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)
  • Xbox Series X / Xbox Series S: 14.2 GB (Warzone Only) / 33.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)
  • Xbox One: 14.2 GB (Warzone Only) / 33.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)
  • PC: 11.8 GB (Warzone Only) / 30.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.