'Lucid Games werkt niet meer aan Twisted Metal reboot'

News
dinsdag, 11 januari 2022 om 14:00
twisted metalf1641395176
Er gaat een gerucht rond dat Lucid Games door Sony van de Twisted Metal reboot is afgehaald. Dit zouden bronnen hebben gezegd tegen VGC. De ontwikkeling zal volgens de bronnen doorgaan bij een andere studio.
Ondanks dat een Twisted Metal reboot niet is aangekondigd door Sony gaan er wel geruchten rond die zeggen dat er aan de game wordt gewerkt. Er gaat nu een nieuw gerucht rond dat Lucid Games, de studio die volgens het gerucht zou werken aan de game, door Sony van de game is afgehaald.

Is de onaangekondigde Twisted Metal reboot nu stopgezet?

Volgens de bronnen die zeggen dat Sony dit heeft gedaan zal er nog wel een Twisted Metal reboot komen. Sony zal dit alleen door een andere studio in Europa laten doen. Het is niet duidelijk welke studio dit zal zijn en waarom Lucid Games van de reboot is afgehaald.
Wel wordt er gedacht dat het zou kunnen komen door Destruction All-Stars voor de PS5. Die game is namelijk niet zo goed ontvangen en Sony is misschien bang dat Twisted Metal hier nadelen door gaat ervaren.
Het is dus afwachten totdat Sony zelf met een aankondiging komt om te weten of er echt een Twisted Metal reboot aan zal gaan komen. In ieder geval komt er wel een tv-serie gebaseerd op de games. Dit is onlangs nog aangekondigd. Dat er officieel een serie wordt gemaakt, maakt het gerucht dat er een nieuwe game aankomt wel sterker. Sony ziet dus nog wel kansen met de reeks.