Tip: Xbox Series S kopen met flinke korting

News
dinsdag, 11 januari 2022 om 13:30
xbox series s 2f1605170131
De Xbox Series S is momenteel in prijs verlaagd bij Amazon. De webwinkel van onze buren in Duitsland heeft de nieuwe Xbox-console nu namelijk met 30 euro korting in de verkoop. Check hier snel alle details.
De Xbox Series S kost normaalgesproken 299,99 euro, maar kun je nu voor 30 euro minder vinden. Amazon Duitsland heeft namelijk een aanbieding waardoor je slechts 269 euro betaalt voor de console. Let wel goed op dat dit alleen bij Amazon Duitsland is. Bij Amazon Nederland kun je de console ook met korting vinden, maar daar kost de console 289 euro en bespaar je dus slechts 10 euro.
xbox series s 1f1605170067

Xbox Series S kopen of toch de Xbox Series X?

De Xbox Series S is de opvolger van de Xbox One, samen met de Xbox Series X. Vorig jaar verschenen beide consoles op de markt, maar de Xbox Series S is een stukje gemakkelijker te vinden. Het is dus geen slecht idee om voor de Xbox Series S te gaan, want de console kan alle next-gen games spelen die deze generatie uitkomen.
Het nadeel is wel dat de console een All-Digital console is. Dit betekent dat de games die je misschien al op disc hebt niet gaan werken voor de console. Wel kun je dankzij Xbox Game Pass games gewoon installeren op de Series S. Daarnaast heeft de Xbox Series S ook minder SSD-opslaggeheugen.
Laat ons in de reacties weten of je de Xbox Series S wil halen of dat je toch wacht op voorraad van de Xbox Series X. Meer fan van de PS5 of ben je nog op zoek? Check dan hier de voorraadstatus van de Sony-console.