Loot in Call of Duty Warzone verblindt spelers

News
donderdag, 03 februari 2022 om 14:30
1622623447 warzonef1633682187
Het vinden van vreemde bugs in Call of Duty Warzone is geen uitzondering meer: er zijn de laatste tijd namelijk een hoop bugs te vinden in de game. Nu is er een nieuwe bug ontdekt die ervoor zorgt dat spelers die naar een wapen lopen dat op de grond ligt tijdelijk worden verblind. Beelden van de bug worden gedeeld op Reddit.
Je kan voorlopig beter oppassen voordat je loot van de grond pakt in Warzone, want er is een bug verschenen die ervoor zorgt dat spelers tijdelijk worden verblind zodra ze naar de loot toe lopen.

Wat veroorzaakt deze bug?

Het is onbekend wat de oorzaak is van deze bug. Het lijkt er ook niet op dat er iets tegen gedaan kan worden vanuit de speler zelf. Wel is het zo dat er al langer visuele problemen zijn met de game.
De bug is één van de vele bugs waar de game last van heeft. De ontwikkelaar van de game heeft dus nog een hoop op te lossen en het lijkt alsof de lijst alleen maar langer wordt. Hopelijk zal de studio wel snel achter de oorzaak van het probleem komen, zodat de bug opgelost kan worden.
Onlangs kwam nog naar buiten dat het tweede seizoen van Call of Duty Warzone is uitgesteld. De nieuwe releasedatum is 14 februari. Het is de bedoeling dat tegen die tijd de bugs uit de game zijn gehaald. Mocht dat dus niet het geval zijn, dan zullen er ook in seizoen twee van Warzone nog de nodige problemen zullen zijn.