Epic Games geeft weer een kleurrijke gratis game weg

News
donderdag, 03 februari 2022 om 17:00
yooka laylee and the impossible lair announced rv38f1643904192
Donderdag vijf uur. Fans van gratis games weten dan hoe laat het is: Epic Games geeft weer een gratis game weg! De week kunnen spelers een kleurrijke titel aan hun collectie toevoegen.
Het is weer donderdag. Klokslag vijf uur weten fans dan dat ze op moeten letten: Epic Games geeft weer een game weg in de Epic Store! Deze week kunnen we gratis Yooka Laylee and the Impossible Lair in de Epic Games Store claimen. In deze platformer uit 2019 mag je al side-scrollend met de kameleon Yooka en zijn vleermuis-maatje Laylee munten en stekels verzamelen. Mocht je erg overmoedig zijn (of heel veel zelfvertrouwen hebben), dan kan je meteen aan het begin van het spel al aan het eindlevel beginnen. Maar het is wel erg verstandig om eerst extra hitpoints te verzamelen door de eerdere levels te spelen.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair gratis in de Epic Games Store

Wie de gratis games in de Epic Store regelmatig claimt heeft inmiddels een behoorlijke verzameling games weten te vergaren. Al ruim twee jaar maakt Epic Games wekelijks minimaal één game gratis beschikbaar en Epic heeft al bekendgemaakt dat zij in ieder geval dit hele jaar daarmee doorgaan. Deze games zijn, in tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PS Plus, Game Pass, Games with Gold of Humble Choice helemaal gratis en blijven zonder enige abonnementsvorm van jou.

Epic Games houdt het niet bij Yooka Laylee, ook de gratis game van volgende week is alvast bekendgemaakt. Vanaf 10 februari kunnen spelers namelijk Windbound gratis claimen.
Let op,je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.