Live-action Mega Man film komt naar Netflix

News
dinsdag, 14 december 2021 om 11:30
mega man x legacy collectionf1639474093
De game Mega Man krijgt een eigen live-action film op Netflix. De film werd al in 2018 aangekondigd, maar er is toen niet heel veel meer over bekendgemaakt. Nu hebben enkele bronnen bevestigd dat de film op weg is naar Netflix.
Netflix is bezig met het maken van een live-action film voor de game Mega Man. Netflix moet de film nog aankondigden, maar productiebedrijf Supermarché heeft al op haar website bekendgemaakt dat de twee samenwerken.
Een live-action film van Mega Man werd al aangekondigd in 2018, dit was toen een paar dagen na de release van Mega Man 11. De film kreeg toen de werktitel MEGA MAN. Henry Joost en Ariel Schulman werden toen benoemd als schrijven en regisseur voor de film die werd aangekondigd door 20th Century Fox.

Sindsdien is er vrij weinig nieuws vrijgekomen over de live-action, maar vorig jaar lieten de makers weten dat de film nog in ontwikkeling is. Een releasedatum voor de film is ook nog niet bekend.

Netflix heeft meer series en films over games

Netflix heeft al eerder gewerkt en films en series van videogames. Ze kreeg de streamingsdienst veel succes met Castlevania, de League of Legends serie Arcane, The Witcher en komt er nog een live-action serie van Resident Evil, waar we laatst een officiële teaser van konden zien.