League of Legends-serie Arcane krijgt tweede seizoen

News
maandag, 22 november 2021 om 12:30
arcane netflixf1699613534
Er komt een tweede seizoen van de animatieserie Arcane. De serie volgt de zussen Jinx en Vi die bekend zijn van de game League of Legends.
Riot Games en Netflix hebben aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van de League of Legends-serie Arcane. Er zijn nog niet veel details bekend over het tweede seizoen. Wel is bevestigd dat de stemmen van Hailee Steinfeld, Ella Purnell en Katie Leung weer te horen zullen zijn.
Afgelopen zaterdag kwamen de laatste drie afleveringen van de serie online. Arcane werd positief ontvangen en staat op dit moment op de tweede plek van de Global Top 10 van Engelstalige series op Netflix.
Het tweede seizoen van Arcane net als seizoen 1 geanimeerd worden door Fortiche Productions. De serie wordt gemaakt door Christian Linke en Alex Yee. Linke is uitvoerend producent samen met Marc Merrill, Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu en Jane Chung.

Meer bekende champions?

Naast Jinx en Vi zijn er ook andere champions te zien uit League of Legends. Zo hebben namelijk Caitlyn, Jayce en Heimerdinger een rol in de serie. Of er nog meer bekende champions zullen verschijnen in het tweede seizoen is nog niet bekend.
Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt voor seizoen 2 van Arcane.