Mega Man 11 details geven nieuwe modi weg

  Er zijn meer Mega Man 11 details bekend. Zo is duidelijk dat de gameplay zal worden uitgebreid met twee nieuwe modi. Ook zijn er details bekend van één van je vijanden.

  Mega Man 11 krijgt in ieder geval twee extra modi: Time Attack en Balloon Attack Modus. Daarnaast is er meer informatie over Robot Master, Blast Man.

  Nieuwe Mega Man 11 details

  In Time Attack gaan spelers een gevecht aan met de tijd. Terwijl verschillende Robot Masters opnieuw worden verslagen, word van je gevraagd om deze vijanden binnen een zo kort mogelijk tijd uit elkaar te meppen. Uiteindelijk kun je zo een plekje veroveren in de online leaderboards.

  Met Ballon Attack Mode krijg je een stage vol met rode en blauwe ballonnen. Binnen een mum van tijd moet je al die ballonnen uit de weg ruimen. Je mag geen blauwe ballonnen missen of rode ballonnen raken. Als dit gebeurt, zal je namelijk tijd verliezen waardoor het lastig wordt om het level te voltooien. Als de tijd op is, ben je game over.

  Uiteindelijk zijn er ook details over één van de Robot Masters die je dit spel gaat verslaan. De stage van de vijand Blast Man is namelijk gebaseerd op een oud en vernietigd themapark. Overal liggen gevaren op de loer omdat alles kan ontploffen: ook de gevaarlijke attracties. Blast Man helpt het explosiegevaar naar een hoger niveau door ook nog eens met explosieven te gooien. Na Blast Man te hebben verslagen ontvang je een Chain Blast, waardoor jij vanaf dat moment ook bommen in het rond kunt schieten.

  Release al snel

  Mega Man 11 komt 2 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Vanaf dat moment kun je de nieuwe modi uitproberen en zelf ervaren hoe gevaarlijk die Robot Masters allemaal zijn. Om toch alvast in de Mega Man-sferen te komen hebben wij tijdens E3 al een Mega Man 11 preview gepubliceerd, zodat jij straks voorbereid bent op het avontuur.

  Mega Man 11

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.