Live-action drama serie rondom Pokémon komt eraan

News
donderdag, 31 augustus 2023 om 12:30
2023 06 26 pokemon horizons 2023 espanita paldeaf1693470820
Pokémon is extreem populair en er verschijnen dan ook veel animatieseries en games van. Maar nu komt er een heel ander soort serie die draait om Pokémon, namelijk een live-action drama serie.
Veel mensen zijn opgegroeid met de avonturen van Ash Ketchum en Pikachu. De Pokémon-trainer is eerder dit jaar eindelijk met pensioen gegaan, maar dat betekent niet het einde voor Pokémon-series. De animatieserie blijft namelijk gewoon doorgaan en er is ook een andere show op komst.
TV Tokyo meldt namelijk dat vanaf 19 oktober de serie Fill Your Pockets with Adventure wordt uitgezonden. Volgens de zender is het de eerste ‘Pokémon human drama’. De titel is vertaald vanuit het Japans, want de serie staat alleen gepland voor de Japanse televisie.

Waar gaat de Pokémon serie over?

De live-action serie volgt Madoka Agaki (gespeeld door Nanase Nishino), een jonge vrouw die net afgestudeerd is aan de universiteit en besluit om te verhuizen van een klein vissersdorpje naar Tokyo. Daar gaat ze aan de slag voor het reclamebureau ADventure.
Wonen in Tokyo blijkt voor Madoka alleen niet de droom die ze had verwacht en het dagelijkse leven valt vies tegen. Bovendien krijgt ze veel stress van haar werk. Maar het leven wordt weer een stuk zonniger wanneer ze een pakketje ontvangt van haar moeder, met daarin haar oude Game Boy Color en Pokémon Red. Door de game weer te spelen ontdekt ze wat belangrijk is in het leven.