Live-action Avatar: The Last Airbender heeft eindelijk een trailer

News
vrijdag, 10 november 2023 om 11:00
avatar the last air bender netflixf1614328041
Het is Geeked Week bij Netflix, en dus komt Netflix met een hoop nieuwe informatie over verschillende films en series. Daaronder is ook de live-action Avatar: The Last Airbender. Deze heeft eindelijk een trailer gekregen.
De alom geliefde Nickelodeon-serie Avatar: The Last Airbender krijgt een live-action remake bij Netflix. Het bedrijf heeft die al jaren geleden aangekondigd, maar beelden waren nog schaars. Er waren foto’s van de belangrijkste castleden, maar nog geen bewegende beelden.
Nu is er dan eindelijk een korte trailer. Ondanks zijn niet al te lange speelduur, zit de trailer vol met personages en locaties die fans ongetwijfeld zullen herkennen. De look van de serie is in ieder geval heel trouw aan het origineel.
Verschillende locaties zijn bijna één op één overgenomen. Crescent Island en Omashu zijn in de trailer te zien en zien er vrijwel hetzelfde uit als in de animatieserie. Daarmee is natuurlijk nog niet gezegd dat de serie goed is, maar het ziet er alvast veelbelovender uit dan de M. Night Shyamalans poging om een live-action versie van de serie te maken.

Wanneer is de release van Avatar: The Last Airbender op Netflix?

Het duurt niet al te lang meer voor kijkers zelf kunnen beoordelen of de live-action versie van Avatar geslaagd is. De serie is namelijk vanaf 22 februari te zien op Netflix. In het verleden heeft Netflix vaak wat steekjes laten vallen bij het maken van live-action series op basis van animatieseries en anime. Maar de nieuwe One Piece-serie valt dan wel weer in de smaak, dus hopelijk kan Avatar ook zo’n kwaliteit genieten.