Netflix onthult schurken van live-action Avatar The Last Airbender

News
dinsdag, 24 oktober 2023 om 13:30
netflix 5432181 1920f1658221200
Netflix onthult steeds meer details over de langverwachte live-action serie gebaseerd op de geliefde animatieserie Avatar: The Last Airbender. Nu zijn er bijvoorbeeld foto's vrijgegeven van belangrijke leden van de Vuurnatie. Veel van deze personages zijn erge geliefd bij fans.
Eerder werden al de helden van de live-action versie van Avatar: The Last Airbender onthuld. Nu is het tijd om hun tegenstanders te introduceren. Netflix heeft namelijk foto's vrijgegeven van de cast in hun rollen. Vuurheer Ozai, de meedogenloze heerser van de Vuurnatie, wordt gespeeld door Daniel Dae Kim. Generaal Iroh, een geliefd personage bekend om zijn wijsheid, wordt vertolkt door Paul Sun-Hyung Lee. Prinses Azula, een complexe en angstaanjagende antagonist, wordt gespeeld door Elizabeth Yu. Tot slot wordt commandant Zhao, een Vuurnatie officier die in het eerste seizoen een grote rivaal is voor Zuko, geportretteerd door Ken Leung.
Een deel van deze casting was al bekend, maar de nieuwe foto's geven fans een eerste indruk van hoe deze iconische personages eruit zullen zien in de live-action serie. De hoop is dat de nieuwe adaptatie recht doet aan de rijke en diepgaande wereld van Avatar: The Last Airbender en een eerbetoon wordt aan het bronmateriaal, terwijl het tegelijkertijd een frisse kijk biedt op het verhaal dat zo geliefd is. Dat zou een welkome afwisseling zijn na de teleurstellende live-action filmuit 2010, die de meeste fans beschouwden als een pijnlijke mislukking en een schande tegenover het originele materiaal.

Wanneer is de release van Netflix' live-action Avatar serie?

Het Avatar-project werd oorspronkelijk aangekondigd in 2018, nadat er een hernieuwde interesse in de animatieserie onstond toen hij voor het eerst op Netflix te zien was. Hierdoor werd de serie toegankelijker voor een breder publiek en groeide de populariteit ervan aanzienlijk. De aankomende live-action serie wordt in 2024 verwacht, dus fans moeten nog even geduld hebben om te zien hoe live-action Avatar dit keer uitpakt.