Live-action Avatar serie van Netflix cast belangrijke rol

News
donderdag, 04 november 2021 om 15:00
avatar the last airbenderf1675336902
Daniel Dae Kim zal Fire Lord Ozai spelen in de live-action serie van Avatar: The Last Airbender. Hij is de vijfde persoon die zich bij de cast voegt en zal een vaste kracht zijn voor de serie.
Daniel Dae Kim zal Fire Lord Ozai spelen in de live-action Avatar: The Last Airbender van Netflix. De acteur staat voornamelijk bekend voor zijn rollen in Hawaii Five-O en Lost. Kim heeft ook al eerder gewerkt aan Avatar. Zo sprak hij de stem in van General Fond in een aflevering en zat hij in een game die rondom de serie werd gemaakt.
Fire Lord Ozai is de heerser van de Vuurnatie en leidt zijn natie in de 100-jaar durende oorlog tegen de andere naties (water, vuur en lucht). Daarnaast is hij de vader van Zuko en Azula.
Volgens Netflix zal Daniel Dae Kim worden betrokken als een vaste kracht in de serie en zegt de streamingdienst dat zijn personage "wil dat iedereen zijn onmogelijke standaarden naleeft, zeker zijn zoon, Prins Zuko. Ozai's motivatie om te overheersen en het verbinden van de wereld onder de regering van de vuurnatie, zorgt ervoor dat er veel druk staat op de familie. Hij gelooft dat het zijn doel is om een oorlog te stoppen die is begonnen door zijn voorouders."
De live-action serie werd in 2018 al aangekondigd door Netflix. De serie wordt geleid door Albert Kim, samen met Dan Lin, Lindsey Liberatore en Michael Goi. Eerder dit jaar zijn al een paar belangrijke castleden onthuld. Zo speelt Gordon Cormier, Aang. Kiawentiio zal te zien zijn als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als Zuko.

Meer Avatar-projecten

Dit is niet het enige plan wat Netflix heeft voor Avatar. Zo wil Nickelodeon het ATLA-universum uitbreiden met meerdere series, en heeft als eerste project een geanimeerde bioscoopfilm op de planning.

Populair Nieuws