Avatar The Last Airbender op Netflix onthult de cast

News
vrijdag, 13 augustus 2021 om 12:00
avatar the last airbenderf1675336902
Netflix heeft de cast van Avatar The Last Airbender uit de doeken gedaan. Zo krijgen fans van de animatieserie nu eindelijk een beeld bij de eerste gezichten van live-action serie die onderweg is. Toch is het nog niet duidelijk wanneer Avatar The Last Airbender op Netflix verschijnt.
Netflix heeft officieel uit de doeken gedaan wie op het zilveren scherm gaan stralen als Aang, Katara, Sokka en Zuko in de aankomende live-action Avatar The Last Airbender serie. Tevens heeft de streamingdienst bekendgemaakt wie aan het roer staat voor de serie. Dit zijn namelijk niet meer de oorspronkelijke makers, want die verlieten het project een jaar terug.
De cast is als volgt:
  • Gordon Cormier (12) speelt Aang, de verloren Avatar die na honderd jaar slapen in het ijs ontdekt wordt door Katara en Sokka.
  • Kiawentiio (14) speelt Katara, de beginnende waterstuurder die Aang ontdekt in de grote ijsberg aan het begin van de serie.
  • Ian Ousley (16) speelt Sokka, de oudere broer van Katara die als leider van zijn stam als dappere krijger op moet staan met zijn boomerang.
  • Dallas Liu (17) speelt Zuko, de verstoten kroonprins van de Vuurnatie die de Avatar moet vangen om terug naar huis te keren.

Avatar The Last Airbender op Netflix voorzien van showrunner

Albert Kim is daarnaast de nieuwe showrunner van de live-action Avatar serie. Tevens is hij verantwoordelijk voor het schrijven van de serie en dient hij ook als uitvoerend producent. Laatstgenoemde doet hij niet alleen, want Dan Lin, Lindsey Liberatore en MIchael Goi vervullen tevens deze rollen.
Hoe het allemaal uitpakt, is dan ook nog maar de vraag. Fans zijn sinds het vertrek van bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko enorm kritisch over de Netflix-serie. Dit is logisch, gezien de serie in 2010 al verfilmd werd en dat niet zo best uitpakte. De film werd door vriend en vijand compleet afgebrand.