Liefde hangt in de lucht in Red Dead Online met Valentijnsdag

  De harde wereld van het Wilde Westen wordt niet vaak gezien als de meest romantische setting, maar zelfs in Red Dead Online wordt Valentijnsdag gevierd. Het is daarnaast ook weer een goede week voor de Frontier Pursuits rollen.

  De laatste tijd worden voornamelijk de Bounty Hunters en Moonshiners in het zonnetje gezet in Red Dead Online, maar deze week is het tijd voor de Collectors. De speurneuzen onder ons mogen namelijk op zoek gaan naar de Lovers Collection, die helemaal in het teken staat van Valentijnsdag. Heb je eenmaal de Chocolate Daisy, Yellow Diamond Ring en de Two of Cups Tarot Card gevonden, dan kan je die brengen naar de charmante Madam Nazar. Zij heeft een speciale beloning voor je in petto.

  De andere rollen hoeven deze week alleen niet stil te zitten. Sterker nog, het is handig om er deze week zoveel mogelijk tijd inRed Dead Online te steken. Alle missies en opdrachten die je namelijk voltooid voor je rol zal 40 procent meer ervaringspunten opleveren. Niet alleen voor de rol in kwestie, maar ook voor je algemene level. Tijd om flink te grinden dus!

  Flinke kortingen voor Red Dead Online

  Heb je nog niet alle rollen vrijgespeeld, dan kan dat deze week ook mooi opgelost worden. De Bounty Hunter License, Butcher Table en de Collector’s Bag zijn de komende dagen te koop met een korting van vijf goudstaven. In plaats van vijftien staven hoef je dus maar tien goudstaven over te dragen. Wil je ook je kamp uitbreiden, dan zijn de Stew Pot en Weapons Locker ook nog eens in de aanbieding!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.